04116, м. Київ, вул. Старокиївська, буд. 10-Г +380 44 227 83 78 info@recpc.org
  • English
Ресурсоефективність – запорука зростання Вашого бізнесу

Місіонери енергоефективності: європейський досвід на харківських підприємствах

“Ми – місіонери. Ми хочемо показати, як треба і як можна робити дуже корисні речі, на основі системного підходу, – каже координатор Центру в Харківській області Сергій Худобін. – Звичайно, всі розуміють, що потрібно модернізувати виробництво і отримувати прибуток. У Харківській області на заводах і фабриках – дуже кваліфікований персонал, здатний вирішувати складні завдання. Але є речі, до яких вони звикли і не бачать, що можна і потрібно змінити. А ми – готові підказати. До речі, для вчених та інженерів участь в наших аудитах – це непоганий підробіток. Запрошуємо їх в клуб наших експертів , для чого потрібно пройти певні курси і отримати сертифікат. Перша група експертів вже підготовлена, але ми постійно розширюємо коло клієнтів, і експертів скоро знадобиться чимало. Буде сформована база експертів з енергоефективності, яку буде надано органам влади, зокрема, Харківській облдержадміністрації.

Уже зараз ми можемо сказати, що відбулись зустрічі з 25 великими підприємствами міста та області. Ми допомагаємо і Тракторному заводу, і “Світлу шахтаря”, і “Турбоатому”, і заводу ім. Малишева “.

 

Детальніше тут: http://www.sq.com.ua/rus/news/novosti/23.11.2017/missionery_energoeffektivnosti_evropeyskiy_opyt_na_harkovskih_predpriyatiyah/